Machinale Tuinwerken

Staat er een boom in de weg en moet die geveld worden? Of wil je een nieuwe gazon aanleggen en is de ondergrond niet egaal? Per opdracht selecteren we telkens de meest geschikte machine om de machinale tuinwerken zo snel en vlot mogelijk te laten verlopen.

Tuinonderhoud: Snoeien & scheren

Stijn en zijn team verzorgt dagelijks het tuinonderhoud van privétuinen en groenzones rond bedrijven. U wil absoluut zeker zijn van regelmatig onderhoud van uw tuin of terrein? En u zoekt daarvoor een professioneel tuinaannemer?

Tuinaanleg

Uw tuin moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en functioneel. Uw groene omgeving moet daarom voorzien zijn van voldoende comfort. Paadjes, terrassen, opritten en andere verhardingen maken de tuin toegankelijk en zorgen voor extra cachet.

Gazonwerken

Wil je een zachte grasmat waarop je kinderen zorgeloos kunnen ravotten? Een gazon aanleggen is een hele klus waaraan je goed voorbereid moet starten. We zorgen voor de aanleg of de renovatie, het maaien en het verticuteren. devisscher-noens helpt je bij elke stap van dit proces.